Transport si retururi

Bebe Premium (bebe-premium.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

România

 • Livrare, Livrare in 6-10 zile, Calcul cost livrare in functie de greutatea comenzii, Cost suplimentar in cazul platilor in sistem ramburs25,00 RON

  0 kg … 3 kg   →   20,00 RON
  3 kg … 5 kg   →   25,00 RON
  5 kg … 15 kg   →   35,00 RON
  15 kg … 20 kg   →   55,00 RON
  20 kg … 31,5 kg   →   66,00 RON
  31,5 kg sau peste   →   155,00 RON

Pentru livrarea comenzilor Bebe Premium (bebe-premium.ro) utilizeaza serviciile DPD.

Renuntarea la produsul achizitionat

Cumparatorul are dreptul prin lege, sa renunte la produsele cumparate fara invocarea vreunui motiv. In acest caz, cumparatorul trebuie sa notifice Bebe Premium (bebe-premium.ro) in cel mult 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Notificarea se face in scris prin e-mail. Detaliile de contact sunt afisate pe site-ul Bebe Premium (bebe-premium.ro)

In urma notificarii, cumparatorul va trebui sa expedieze produsul in cauza in termen de cel mult 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Nu se pot returna produse care prin natura lor sunt perisabile sau au un termen de valabilitate mai mic de 30 de zile la momentul notificarii. Produsul poate fi returnat prin intermediul agentului de curierat, cu conditia sa fie acelasi prin intermediul caruia produsul a ajuns la cumparator. Costurile de transport vor fi suportate de cumparator.

Bebe Premium (bebe-premium.ro) nu va prelua produse returnate in urmatoarele conditii:

 1. produsul este returnat prin alte agentii de curierat sau intermediari decat cel prin care produsul a fost expediat catre cumparator
 2. coletul sau continutul acestuia prezinta leziuni datorate transportului la returnare
 3. coletul a fost expediat cu plata la destinatar
 4. coletul a fost expediat cu specificare de ramburs.

Coletul este proprietatea celui care expediaza pana la momentul preluarii de catre destinatar.

Produsul returnat trebuie sa fie nefolosit, intact si ambalat in acelasi ambalaj in care a fost livrat. Odata cu produsul se vor returna toate documentele aferente, respectiv: certificatul de garantie, instructiunile de folosire, schitele de montaj etc. Factura si chitanta dupa caz, sunt pastrate de cumparator. Dupa receptie, produsul returnat va fi inspectat de lucratorii Bebe Premium (bebe-premium.ro.

Daca produsul corespunde conditiilor de returnare, Bebe Premium (bebe-premium.ro) va rambursa contravaloarea produsului in termen de 10 zile de la receptia produsului. Din suma rambursata se vor deduce in mod obiectiv costurile suportate de Bebe Premium (bebe-premium.ro) pentru livrarea acelui produs si valoarea eventualelor bonusuri si discounturi aplicate pentru achizitionarea pachetului promotional care include produsul returnat. Costurile de expediere la returnarea unui produs vor fi suportate de catre cumparator.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.